Пн-Пт 9:00 – 18:00
ул. Институтская 19-б, Киев
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Звоните: 073 051 67 07

Книги для женщин

В этом разделе вы найдете постоянно обновляющийся список книг, которые помогли тысячам женщинам в мире решить свои вопросы и улучшить отношения с окружающим миром.

В каждой статье вас ждет обзор одной книги, содержащий самые интересные выдержки, выводы, советы и упражнения. Многие из них настолько полезны, что регулярно используются нами в Женском клубе как учебники.

Сью Джонсон «Обійми мене міцніше. 7 діалогів для кохання на все життя»

Навіть найбільш люблячі серця часом можуть стикатися з охолодженням, відстороненістю або відчуженістю у стосунках. Ця книжка покликана лікувати подібні емоційні травми у взаєминах, а Сью Джонсон, як досвідчена лікарка, пропонує боротися не з наслідками, а з причинами цього «недугу», глибоко досліджуючи природу романтичного почуття.

Ґреґ МакКеон: «Без зусиль. Досягайте важливого легше»

Витрачаєте на роботу все більше часу та зусиль, а ціль не стає ближчою? Відчуваєте нестачу енергії та наближення вигорання? На прикладі цієї книги навіть перфекціоністи пересвідчаться в тому, що на шляху до мети необов’язково викладатися на 100+ відсотків.

Живи на повну потужність

Інтенсивний, стрімкий, багатозадачний. Це світ, який безупинно вирує навколо, щодня занурюючи нас у безліч невідкладних справ. Де взяти на їх виконання час? Це питання, яке завжди в центрі нашої уваги. Й не дивно, що ми не все встигаємо. Адже насправді нашим найдорогоціннішим ресурсом має бути не час, а енергія, стверджують Джим Лоер та Тоні Шварц, автори книги «Життя на повній потужності!»

Дебора Макнамара «Спокій. Гра. Розвиток»

Як виховати психологічно здорову дитину

Дебора Макнамара «Спокій. Гра. Розвиток»

Карлос Гонсалес

Як виховувати дітей з любов’ю

Карлос Гонсалес «Цілуйте мене міцно. Як виховувати дітей з любов’ю»

Філена Брюс

"Любов – правило без винятків. Звільни життя від перешкод"

Про посібник для розумного життя, допомоги та зцілення від Філени Брюс.

Вигоряння. Новий підхід до звільнення від стресу

"Вигоряння. Новий підхід до звільнення від стресу"

Науково-популярна книжка про жіноче вигорання, написана жінками «для кожної жінки, яку вимотали спроби виконати увесь перелік справ та обов'язків, і все одно зробленого «недостатньо».

Алла Янсонс - ведущий украинский психолог, коуч с более чем 15-летним опытом работы, специалист по практикам построения взаимоотношений.

Как нас найти

г. Киев, ул. Институтская, 19-б

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

073 051 67 07

Пн-Пт 9:00 – 18:00

Новые статьи